Reviste online de business pe care și tu ar trebui să le urmărești pe Issuu

Ești un antreprenor sau pur și simplu te interesează să fii la curent cu noutățile din zona de business? Ți-am pregătit o listă cu revistele pe care ar trebui să le urmărești.

De la cele mai recente opinii antreprenoriale și din diverse industrii, comerț global, știri direct din piață etc., pe toate le poți avea la îndemână cu ajutorul Issuu.com. Acest proiect cuprinde mii de publicații pe fiecare subiect din lumea afacerilor. Ești un antreprenor în devenire? Sau un mic proprietar de afaceri? Poate că ești un veteran al industriei care vrea să-și extindă cunoștințele în continuare. Oricare ar fi motivele, o reviste de afaceri online de pe Issuu îți poate oferi inspirație aprofundată, studii de caz, știri, și intuiții pentru a îți îmbunătăți viața profesională.

Mai pe larg, Issuu cuprinde conținut nou de la celebrități notabile până la tineri creativi, revistele de modă digitală ale Issuu sunt pline cu talente de top de astăzi și cele mai fierbinți tendințe. Nu putem să nu intrăm puțin în istoricul acestei platforme digitale.

Issuu a fost fondată în Copenhaga, Danemarca, în anul 2006, de Michael și Ruben Bjerg Hansen, Mikkel Jensen și Martin Ferro-Thomsen. Până în anul 2011, site-ul Issuu a fost folosit de foarte multe publicații online. La începutul anului 2013, compania a deschis un birou în Palo Alto, California, și l-a numit drept CEO pe Joe Hyrkin, fost CEO al Reverb, Trinity Ventures și Yahoo!, pentru a-și coordona operațiunile din Silicon Valley. Compania și-a mutat de curând sediul în Palo Alto. La această mișcare, fondatorii Issuu au declarat că au ales orașul deoarece au observat că social media și proiectul de distribuție digitală ar fi motorul creșterii Issuu, în loc să se concentreze necuantificabil pe relațiile cu publicul.

În 2014, compania a lansat Clip, un instrument care permite cititorilor să facă un instantaneu al oricărei părți a unei publicații și să o partajeze pe rețelele sociale sau prin e-mail. Prin utilizarea suitei Issuu aveți parte de numeroase instrumente integrate de publicare, acestea sunt în măsură să ducă conținutul digtal la nivelul următor. Cu Issuu, editorii sunt capabili să creeze flipbook-uri, portofolii și multe altele. Pentru a duce editorialele de modă la nivelul următor, creatorii pot integra videoclipuri în conținutul lor. Cu încorporarea de video, editorii de modă sunt capabili să creeze o experiență de conținut complet digitală și interactivă. Link-uri către YouTube sau Vimeo la videoclipurile întregi se pot integra direct în pagina revistei digitale. Issuu facilitează conversia conținutului în formate noi, pentru partajarea pe web și pe rețelele sociale, ca Visual Stories. În continuare, vă prezentăm cinci reviste de afaceri online, care au conținut super fresh și în anul 2020.

1. Gigabit

Revista Gigabit Magazine oferă informații de top din industrie, știri, analize și rapoarte de la liderii digitali și tehnologici. Pe scurt, din lume, de la companiile irakiene și branduri de top, toate acestea își găsesc rostul și sunt dezbătute în această revistă.

copertă Gigabit pe Issuu

Gigabit Magazine oferă interviuri de la liderii din industrie pe teme variind de la tehnologie, schimbare, data analytics și multe altele. Astfel, pe măsură ce peisajul digital al lumii afacerilor continuă să evolueze, Gigabit ajută profesioniștii din domeniul afacerilor să navigheze prin numeroasele transformări.

2. Business Chief

Business Chief discută despre afaceri, finanțe, stil de viață, jurnale de călătorie și tehnologiile din viața de zi cu zi. Cel mai important, edițiile lor lunare evidenția cele mai recente știri de afaceri din SUA, interviuri exclusive, și rapoarte de companie. E o revistă pe care o recomandăm oricui. O oază de informații exclusiviste care vă vor ajuta în demersul antreprenorial și vă va inspira.

3. Elite Business

Elite Business are o comunitate de peste 50.000 de cititori. În plus, față de interviuri cu schimbări majore și achiziții din industrie, Elite Business subliniază, de asemenea, cele mai recente știri și actualizări cu privire la cele mai cool tendințe din lumea afacerilor. Pe scurt, Elite Business este sursa ta pentru perspective rapide și fiabile asupra subiectelor fierbinți ale industriei. Nu te lasă fără să îți actualizeze constant realitatea din jurul tău. O revistă online la care merită să de abonezi.

4. Business Vision

Extindeți-vă creativitatea în cadrul biroului cu Business Vision. Business Vision oferă publicului său o combinație puternică de gândire de lider și exemple din lumea reală plus multă creativitate pentru lumea afacerilor. De exemplu, interviuri cuprinzând sfaturi, intuiții în schimbarea tehnologiei și recapitulări de la evenimente importante din industrie, sunt peste tot în paginile acestei reviste. Cu alte cuvinte, citiți Business Vision pentru cele mai recente și mai importante noutăți din industrie.

5. LuckBox

LuckBox Magazine este mai întâi de toate un „ghid de viață, bani, și probabilitatea”. Subliniind subiecte asupra tendințelor noi ale pieței, tactici și multe altele, LuckBox evidențiază multe întâmplări din lumea de business. Și, de asemenea, modul în care aceasta se referă la mediul de afaceri este unic în abordare. Prin urmare, este o sursă foarte fiabilă de informații pentru profesioniștii din acest mediu.

Publicat pe 27 mai 2020 • 7 min. de citit
Categorie: Utile

WEBescu

Pasionat de tot ce are legătură cu Internetul, scriu despre ultimele noutăți din imensul univers WEB, ofer sfaturi și informații utile din această sferă.

Alte articole

Ești pasionat de meteorologie? Vezi care stații meteo s-ar potrivi mai bine pentru tine și pentru activitatea ta

Internet WEB poze

În acest articol vom face o analiză la mai multe categorii de stații meteo care se găsesc pe piață și la avantajele sau dezavantajele unora în comparație cu altele. Citește mai mult

de WEBescu • 18 septembrie 2020 • 12 min. de citit

Instrumente web care te pot ajuta la analiza cuvintelor cheie și analiza concurenței

Bani online Internet WEB

În acest articol vom cuprinde mai multe proiecte web care te vor ajuta în cazul în care dorești sa faci analiza concurenței sau a cuvintelor cheie pentru o nișă anume. Citește mai mult

de WEBescu • 13 septembrie 2020 • 13 min. de citit

Alternative la Flickr.com sau ce este un Flickr viewer și de ce s-ar putea să ai nevoie de așa ceva

Internet WEB Colaj foto poze Flickr

Ți se pare că Flickr.com este puțin în urmă cu inovațiile și nu este atât de prietenos precum ți-ai dori? Îți prezentăm câteva alternative care s-ar putea să-ți placă. Citește mai mult

de WEBescu • 13 iulie 2020 • 15 min. de citit